Je interieur een boost geven. Welke kleur kies je?

Wanneer je een andere kleur in jouw interieur gaat plaatsen dan kom je met veel in aanraking want je wilt wel dat alles gaat matchen. Een nieuw interieur is leuk om uit te zoeken maar het brengt wel heel veel andere dingen met zich mee. Als jij nieuwe meubels neemt dan kan het gebeuren dat jouw deur of muur niet meer erbij past qua kleur.

Kies wat jij mooi vindt

Je wilt natuurlijk wel een interieur dat jij mooi vindt en waar jij je thuis bij gaat voelen. Jij moet je thuis voelen in het huis dat je opnieuw gaat inrichten, de kleuren die jij mooi vindt moet je dus zien te combineren op een goede manier. Je ziet veel voorbeelden op internet of misschien heb je het wel ergens anders gezien wat je wilt. Kies vooral wat jij leuk vindt en waar jij je goed bij voelt en niet wat een ander vindt dat mooi is.

Laat het matchen

Je wilt natuurlijk wel dat alles mooi bij elkaar komt te staan en niet dat de dingen niet bij elkaar passen. Gelukkig zal het niet zo snel gebeuren dat iets niet bij elkaar past qua kleuren en stijl want je kunt het je zo gek niet bedenken of het past bij elkaar. Als jij het mooi bij elkaar vindt passen dan is dat al goed genoeg want uiteindelijk moet jij het ermee eens zijn dat het bij elkaar past. Laat het vooral voor jouw gevoel kloppen want dan kun jij er met een goed gevoel relaxen en ontspannen.

Doe wat goed voelt

Doe vooral wat je zelf goed vindt voelen en niet wat een ander zegt dat mooi kan staan. Jij moet er uiteindelijk wonen en als jij iets mooi vindt wat een ander niet mooi vindt kan je dat onzeker maken. Je wilt graag een mooie nieuwe plek creƫren en dat kun je enkel maar doen door het zo in te richten dat jij het mooi vindt. Met alle kleuren en spullen van tegenwoordig hoef jij je geen enkele zorgen te maken over of het wel gaat passen bij elkaar.

Huur een expert in als dat nodig is.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal niet weet wat je moet doen en dat je het liever aan iemand overlaat die weet wat hij doet. Je kan er dan voor kiezen om een schilder in te huren zodat je er zeker van bent dat je een strak afgewerkt interieur krijgt. Jij hoeft je dan geen zorgen te maken over het schilderen van je muur of deur maar kunt aangeven wat je wilt en dan kun je het aan een ander overlaten.

meer te weten komen

winterschilder


Lees Meer

schilder inhuren


Lees Meer

buitenmuren


Lees Meer